Gultas blakšu inspekcija


Vissvarīgākais un tai pat laikā vissarežģītākais solis gultas blakšu likvidēšanā ir atklāšana. Diemžēl lielākoties cilvēki par gultas blakšu klātbūtni uzzina novēloti. Jo gluži vienkārši invāzijas sākuma stadijā tās ir grūti pamantīt, tās parasti izlien tikai naktī, kad cilvēks guļ. Bet jo ilgāk tās ir jūsu mājā, jo lielāka invāzija rodas.

Pirmā pazīme, ko cilvēki parasti sajūt vai pamana ir niezoši apsārtumi uz ādas, kas rodas no gultas blakšu kodumiem. Tai pat laikā cilvēki visbiežāk to uzskata par alerģisku reakciju uz pārtiku. Līdz ar to cēlonis paliek neatklāts. Kā arī jāņem vēl vērā, ka ir cilvēki, kam alerģiska ādas rekcija no kodumiem neparādās. Pie mums pēc palīdzības cilvēki griežas tikai tad, kad ierauga rāpojam dzīvu gultas blakti, tas ir, kad invāzija jau ir pieteikami liela.

Tāpēc, ja ir aizdomas par gultas blaktīm, PELIAS iesaka veikt profesionālu inspekciju jūsu mājā vai uzņēmumā. PELIAS kaitēkļu apkarošanas speciālisti ir apmācīti, zinoši un pieredzējuši un neskatoties uz to, ka reizēm gultas blaktis ir grūti pamanīt, var atrast pierādījumus par gultas blaktīm, meklējot tādas pazīmes kā:

  • melni vai brūni traipi uz gultas veļas vai matrača;
  • melni punktiņi uz gultas rāmja, matrača, mēbelēm, grīdas.

PELIAS speciālisti rūpīgi pārbaudīs vietas, kur parasti ir gultas blakšu slēptuves, tas ir matracis, dīvāns, citas mīkstās mēbeles, zem paklāja, u.c. vietās.

Inspekcijas rezultātā noskaidrosiet:

  • vai jūsu mājā vai uzņēmumā ir vai nav gultas blaktis;
  • piemērotāko gultas blakšu iznīcināšanas veidu, ja ir gultas blakšu invāzija;
  • rekomendācijas gultas blakšu apkarošanai.

PELIAS saprot, cik satraucoša var būt gultas blakšu invāzija jūsu mājā vai uzņēmumā, tāpēc mūsu komanda palīdzēs atbrīvoties no tām. Lai uzzinātu vairāk par gultas blakšu inspekciju vai iznīcināšanas metodēm sazinieties ar mums.